Ние използваме бисквитки, за да Ви предложим най-доброто преживяване на нашият сайт. Като продължавате да разглеждате сайта, Вие се съгласявате да използвате бисквитките.

Delivery Information

Стоките, поръчани от електронния магазин www.teniski24.com, се доставят от куриерска фирма "Еконт Експрес ООД" в срок от 3-5 работни дни

Посочените срокове се прилагат съобразно обявени графици за отдалечени населени места и официални празнични дни, когато не се извършват доставки от куриерските фирми.

Цената по доставката се поема от Потребителя.

Стоката се доставя подходящо опакована съобразно вида й и транспорта за доставка.

При предаване на стоката Потребителят или трето лице, посочено от него, подписват придружаващите я документи. За трето лице се счита всеки, който не е титуляр на заявлението, но приема стоката на доставка и е на посочения от клиента адрес.

„Aдко 10” ЕООД не носи отговорност за неточно и/или забавено изпълнение, когато това се дължи на забава по вина на куриера и/или посочените от Потребителя  неверен или непълен адрес, лице за контакт и/или телефон, както и при други  независещи от „Aдко 10” обстоятелства.

При доставката, стоките трябва да бъдат прегледани внимателно от Потребителя и/или трето лице. При констатиране на липси и/или явни недостатъци, Потребителят трябва да подпише протокол в присъствието на куриера незабавно, както и да уведоми „Aдко 10” ЕООД.

Когато Потребителя приеме стоката без забележки, последващи  рекламации за липси и/или недостатъци са неоснователни и като такива не следва да бъдат удовлетворявани.

Потребителят може да заплати цената на поръчаната стока по един от следните начини:

1. Плащане с  пощенски паричен превод 

2. Плащане по банков път – Потребителят заплаща стойността на поръчаната стока, съгласно потвърдената поръчка в банковата сметка на „Aдко 10, посочена на сайта. В платежното нареждане посочвайте като основание за плащане номера на поръчката Ви

Данни за превод:

Получател:  „Aдко 10” ЕООД

Банка:       Прокредит банк

IBAN          BG15PRCB92301034722113

BIC            PRCBBGSF

Ако в срок от 5 (пет) работни дни след потвърждаване на поръчката, сумата по същата не постъпи в посочената банкова сметка, поръчката ще бъде автоматично анулирана.